Gyros hús recept

gyros hús recept

Gyros hús recept hozzávalók:

  • 50 dkb csirkecombfilé bőr nélkül (csirkemellel is készíthető)
  • gyros fűszerkeverék
  • olíva olaj

 

A fűszerkeverék vásárlásánál mindenképpen nézzük meg az összetevőket, és olyat vásároljunk amely nem tartalmaz ízfokozót vagy egyéb adalékanyagot!

 

gyros hús recept

 

Gyros hús elkészítése

A húst fűszerezzük be a fűszerkeverékkel hagyjuk állni minimum egy órát.

A sütőt melegítsük elő 180 C-ra.

A húst locsoljuk meg egy-két evőkanál olíva olajjal és tegyük az előmelegített sütőbe.

Fogyni szeretnél vagy életmódot váltani? Próbáld ki az Online Életmódváltó Programot. Katt ide a részletekért!

Süssük kb. 30 percig.

Fontos, hogy ne süssük teljesen készre!

Vegyük ki a gyros húst a sütőből és hagyjuk kicsit állni.

Ezt követően a húst vágjuk csíkokra és egy száraz serpenyőben pirítsuk készre a gyros csíkokat.

Tálaljuk görög salátával vagy tzatzikivel.

Összegzés
recipe image
Recept neve
Gyros hús recept képpel
Szerző
Közzétéve

Tetszett a cikk? Szeretnél még több ilyet olvasni?
Iratkozz fel, és e-mailben megkapod az újabb cikkeket!
Email*
Név*

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*