Rólam

Kerekesi Éva vagyok, coach és mediátor, fogyni vágyóknak, életmódváltóknak segítek az új szokásokat beépíteni az életükbe.portrefeherhatter

Közgazdász diplomám van, több mint egy évtizedig dolgoztam logisztikai területen multinacionális vállalatnál, többek között külföldön is. Munka mellett elég sokat foglalkoztam önismerettel, önfejlesztéssel, majd coach és mediátor képesítéseket szereztem.

 

 A regisztrációs számom az Igazságügyi Minisztériumnál: 002408/1.

 

A coach és mediátor munkámban nagy hasznát veszem annak a közel 450 óra egyéni és csoportos formában végzett önismereti munkának, amit korábban elvégeztem.

 

A fogyással, életmódváltással kapcsolatban személyes tapasztalattal is rendelkezem. Gyerekkoromban versenyszerűen sportoltam, és mikor abbahagytam, fokozatosan jöttek fel a kilók. Volt, amikor sikerült megszabadulnom tőlük, aztán megint feljöttek. Tudtam, hogy mit kéne tennem, de volt hogy nem volt hozzá kedvem, akaraterőm, kitartásom.  

 

Megismerkedtem a coaching -gal, ami egy olyan megoldásközpontú módszer, ami segít kitűzni a célokat, megtervezni a jövőt, kihozni magamból a legjobbat. Nagyon tetszett, hogy a cselekvésre fókuszál nem elméleti blablabla, és mennyire hatékony. És milyen sok területen lehet vele eredményeket elérni, többek között a fogyókúrában, életmódváltásban is.

Eddig 15 kilótól sikerült megszabadulnom. 

Nem egy csoda módszer,  de működik. Meg kell dolgozni az eredményekért, de megéri. Nem mindig könnyű, de azt is megtanítja hogyan lehet átlendülni a holtpontokon.

Gyere, tarts velem, fogyjunk együtt!

Csoportban

Egyénileg

Online

Kerekesi Éva, mediátor, coach

Telefon: 06/30/292-1566 – ha nem veszem fel, akkor éppen ügyfél van nálam, mindenkit visszahívok!

E-mail: info@fogyascoachinggal.hu

Coaching mellett válási mediációval és párkapcsolati tanácsadással is foglalkozom.

Bátran keressél ha kérdésed van!Kövess a facebookon is!

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*