Káposztaleves virslivel

káposztaleves virslivel

Káposztaleves virslivel hozzávalók:káposztaleves virslivel

700 g kelkáposzta

1 fej vöröshagyma 

2 gerezd fokhagyma

4 db virsli (jó minőségű, amiben magas a hústartalom)

2 db burgonya

200 ml tejföl

1 ek teljes kiőrlésű liszt

3 ek olíva olaj

só, őrölt fekete bors, őrölt kömény, majoránna, pirospaprika

 

Káposztaleves virslivel elkészítése:

Tisztítsuk meg a burgonyát, a kelkáposztát és a hagymát.

A burgonyát kockára, a kelkáposztát csíkokra, a vörös hagymát apróra szeleteljük.

Hevítsük fel az olajat és a vörös hagymát pirítsuk üvegesre. 

Fogyni szeretnél vagy életmódot váltani? Próbáld ki AKCIÓSAN az Online Életmódváltó Programot április 12-ig!. Katt ide a részletekért!

Ha kész, vegyük le a tűzről és adjuk hozzá az apróra vágott fokhagymát és keverjük el, majd tegyük vissza a tűzre.

Ezt követően adjuk hozzá a káposztát, a burgonyát, sót, borsot, köményt és majoránnát.

Engedjük fel annyi vízzel, amennyi ellepi. 

Ha a zöldségek nagyjából megpuhultak, hozzáadjuk a karikára vágott virslit.

Közben a tejfölt elkeverjük a liszttel és a pirospaprikával. 

Ha a virslik is megfőttek, akkor a tejfölös keverékhez adunk a leves levéből, elkeverjük, majd az egész tejfölös keveréket a leveshez adjuk.

Összeforraljuk és kész.

 

 

 

Tetszett a cikk? Szeretnél még több ilyet olvasni?
Iratkozz fel, és e-mailben megkapod az újabb cikkeket!
Email*
Név*

Olvasd el ezeket a fogyókúrás cikkeket is!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*